Get to know Magic 6

I engelska arbetar vi med den nya upplagan av Magic 6 som innehåller Textbook, workbook och en Word Trainer. Eleverna har också tillgång till material och fler utmaningar via http://www.studentlitteratur.se.

Den nya upplagan av Magic! 6 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever och förbereda dem inför det nationella provet. Vi har bytt ut texter, utökat med fler övningar och lagt till spännande möjligheter för att stärka elevernas digitala kompetens. Med Magic!s elevpaket är det lätt att hålla hela gruppen samlad även om dina elever har olika behov och förutsättningar.

I Magic! möter eleverna fyra ungdomar från olika länder i den engelsktalande världen och får på ett varierat sätt arbeta med reception, produktion och interaktion. Här finns ett stort utbud av uppgifter, texter i olika genrer samt utdrag från lättlästa romaner som lockar till fördjupad läsning.” (studentlitteratur)

Textbook: I början av Textbook, s4-5, står det vad vi fokuserar på när vi arbetar med de olika texterna. 

Workbook: I workbook finns övningar till varje kapitel i Textbook.

Word Trainer: I Word Trainer hittar ni gloslista och målen till bokens kapitel. Just nu jobbar mot målen för kapitel 1-4.

WSM – Want some more: texter som utmanar, finns i textbook och uppgifter på studentlitteratur.
WEM – Want even more: uppgifter som utmanar ännu mer, finns enbart på studentlitteratur.se

Vi arbetar med Magic 6, men också med annat.

/Amanda och Karin

Ps. Info från föräldramötet kommer.

Det här inlägget postades i inget, Lektioner och utflykter. Bokmärk permalänken.