Torsdag vecka 13

Hallå i solen oavsett om ni är instängda eller inte,

Att låtsas som att allt är som vanligt vore dumt men vi kämpar på här. Eleverna är fantastiska och gör sitt bästa med att hänga med oavsett om de är i skolan eller hemma. Idag har vi haft Teams-lektion på engelskan och även sjukanmälda elever anslöt till lektionen hemifrån. Roligt att se!

Eleverna får från och med nu lov att ta hem datorerna efter skoldagarna. Det är bra om de har någon väska som skyddar datorn vid förflyttning och att de påminns att ladda datorerna även hemma. De flesta av de arbetsområden som påbörjas i olika ämnen kan genomföras både på skolan och hemma. Detta på grund av restriktionerna om att eleverna (och alla andra) ska vara hemma vid minsta symtom. Eleverna hittar all information de behöver under olika flikar på TEAMS.

Idag har eleverna fått instruktioner om det nya arbetsområdet inom Fysik/Teknik. De väljer ett valfritt område som de är intresserade av och vill fördjupa sig mer i. Den 24 april ska deras faktatext om det valda området vara färdigt och de ska även ha börjat fundera på hur de ska redovisa inför klassen. Alla elever skriver ett varsitt arbete och instruktioner till detta hittar de på TEAMS.

Detta bildspel kräver JavaScript.

/Amanda

Det här inlägget postades i inget. Bokmärk permalänken.